Registrovali sme si značku - MARTINOVE SADY ®

Úspešne sme si registrovali vlastnú OCHRANNÚ ZNAČKU na Úrade priemyselného vlastníctva SR pod číslom "259049". Zápis vstúpil do platnosti 19.12.2022 a bude platný 10 rokov.

PREČO SME SI MUSELI ZAREGISTROVAŤ ZNAČKU?

Dôvodov je viacero. No základným je ochrana pred zneužívaním dobrého mena. Registrácia ochrannej značky je prvým predpokladom možnej ochrany jak jeho majiteľa, tak spotrebiteľa.

Počas posledného roka sme upozornili viacero priekupníkov, ktorí používali fotky nami nafoteného ovocia. Dokonca sme sa stretli s tým, že v jednom predaji ponúkali cesnak ako "cesnak z Martinových sadov". Najskôr nám to prišlo smiešne, no až do momentu keď sme videli čo pod takýmto označením predávali. Kvalita bola mizerná a s našim produktom sa nedal ani porovnávať. Aj to bolo dôvodom, prečo sme sa rozhodli registrovať si značku. Naše fotografie ovocia použili predajcovia na Bazos-i, Facebooku a jednej internetovej stránke.

Nejde len o ochranu nás, ale aj o OCHRANU SPOTREBITEĽOV. Falošným používaním označení, loga, či fotiek konkurencie je zákazník klamaný.

Stretli sme sa aj s vykrádaním našich textov z radov konkurencie. Tomu sa úplne nedá zabrániť, ale každopádne je to nepoctivé.

Priatelia, budeme aj ďalej rozširovať naše produkty, služby a vždy zverejníme, kde sa dajú kúpiť. MARTINOVE SADY ® sa stávajú oficiálne značkou a ďakujeme Vám za priazeň a podporu.

20230118_112100jpg

20230118_102359jpg

20230118_102133jpg