Po laboratórnom teste na ŤAŽKÉ KOVY, máme SKVELÉ VÝSLEDKY aj v teste na Escherichia coli

   MÁME TO ČIERNE NA BIELOM - naše plody si nechávame pravidelne testovať. A čo tie týždne dozrievané na zaoceánskych lodiach z HYPERMARKETOV

Po laboratórnom teste na ŤAŽKÉ KOVY, máme SKVELÉ VÝSLEDKY aj v teste na Escherichia coli. Vzorka bola ako každý rok, odoberaná pracovníkmi Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR. Na SLOVENSKU vypestované ovocie je pravidelne kontrolované a udržiavame si vysokú kvalitu. Viď priložené fotografie testu.

AKO JE TOMU PRI ČUČORIEDKACH Z PERU A CHILE V HYPERMARKETOCH? Ste si istí, že si naozaj kupujete v hypermarketoch kúsok zdravia a nie kúsok chémie a karcinogénov, vďaka ktorým vyzerá ovocie aj po niekoľkých týždňoch čerstvo?

Naše čučoriedky nie sú striekané žiadnymi pesticídmi.
Naše čučoriedky sú každý rok kontrolované priamym odberom plodov zamestnancami Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR.
Vzorky putujú do akreditovaného laboratória a sú neklamným dôkazom dodržiavania prísnych predpisov aj nad ich rámec.
Naše ovocie polievame z vlastnej studne, ktorej vodu pije aj naša rodina a v žiadnom prípade nie vodou zo ZNEČISTENÝCH RIEK, ako sa začína diať vďaka suchám... Pestovatelia si kontaminujú pôdu a tým aj ovocie na celé roky.

KUPUJTE OD LOKÁLNYCH PESTOVATEĽOV 
ĎAKUJEME za podporu!  -Martin-

rozbor1jpg

rozbor2jpg