Chceli by ste mať vlastné domáce vajíčka, ale nemáte kde chovať sliepky?

 ADOPTUJTE SI NAŠE NOSNICE  ... A DOSTÁVAJTE PRAVIDELNE ČERSTVÉ VAJÍČKA

 VŽDY ČERSTVÉ VAJÍČKA
 DOPRAVA ZADARMO
 VOĽNÝ VÝBEH
 S VETERINÁRNYM DOHĽADOM
 REGISTROVANÝ CHOV

Chceli by ste mať vlastné domáce , ale nemáte kde chovať ? MÁME PRE VÁS RIEŠENIE ! Adoptujte si tie naše a dostávajte pravidelne svoje čerstvé vajíčka priamo domov! Ako to funguje ???

 Objednajte si u nás pravidelný odber vajíčok
 Vopred nič neplatíte
 Vajíčka dovezieme, alebo si ich odoberiete osobne
 Platíte pri odovzdaní čerstvých vajíčok
 Vajíčka sú výhradne z nášho sadu
 Sliepky chováme na voľnom výbehu
 Doprava v cene pre Púchov/Led. Rovne/Beluša
 ...alebo osobný odber priamo na sade

OBJEDNÁVKY PÍŠTE TU DO SPRÁVY ALEBO NA EMAIL: OBCHOD@MARTINOVESADY.SK
VYBERTE SI, KOĽKO  ADOPTUJETE:

 Ak si želáte 10 vajíčok/každý druhý týždeň – adoptujete si 1 sliepku a pri odovzdaní vajíčok zaplatíte 2,50 za 10KS čerstvých domácich vajíčok z voľného výbehu.
 Ak chcete odoberať 10 vajíčok/týždeň – adoptujete si 2 sliepky a pri odovzdaní vajíčok zaplatíte 2,50 Eur za 10KS čerstvých domácich vajíčok z voľného výbehu.
 Ak čerstvé vajíčka naozaj milujete, môžete podporiť 6 sliepok a dostávať pravidelne 30KS čerstvých vajíčok podľa dohodnutej periodicity iba za 7 Eur.
 Pokiaľ chcete iný počet, alebo vajíčka jednorazovo vyskúšať, neváhajte nám napísať a určite sa dohodneme .

 PREČO CHCEME naše domáce sliepočky adoptovať? Jednoducho uprednostňujeme stabilných odberateľov. Naše vajíčka predávame formou predaja z dvora a sme riadne registrovaný a pod veterinárnym dohľadom. Počet nosníc chceme udržiavať v počte, ktorý spĺňa najvyššie požiadavky pre chov vo voľnom výbehu. Pri produkcii cca 80-100 vajíčok denne, je pre nás ideálne mať stabilných a pravidelných lokálnych odberateľov, ktorí si potrpia na vysokej kvalite vajíčok a záleží im aj na tom, čím bola nosnica kŕmená.

Koho nezaujíma kvalita života, spôsob chovu a používané krmivo nosníc, môže bez problémov siahnuť po lacnejších vajíčkach z ktorejkoľvek predajnej siete...

ROZVOZ ZADARMO v rámci PÚCHOV/LEDNICKÉ ROVNE/BELUŠA.